Team

Bouw en Installatietechniek Hoogeveen_Tekengebied 1

Team GMAQ

Het idee om bouw en installatie te koppelen ontstond in 2016. Dat was een gouden greep. Stap voor stap zijn we hiermee aan de slag gegaan. En voilà, we staan als een huis.

Team GMAQ is trots. Stuk voor stuk zijn onze mensen vakkundig, meedenkend, empathisch, praktisch, positief, creatief, communicatief en hebben een goede dosis humor.

Herken jij je hierin? Wij hebben plaats voor een timmervakman en installateur.

‘Met voldoende kennis van de zorgsector kunnen ze hier alles neerleggen en wij pakken het op.’

Als ware regisseurs bemannen Renée Blok en Gert Jan Reinders de thuisbasis van GMAQ in Hoogeveen. Met hun rijke verleden in ‘Bouw en Installatie’ hebben zij vertrouwd contact met opdrachtgevers. Met de inzet van samenwerkende partijen pakken ze projecten van A tot Z aan en verrassen en ontzorgen optimaal. ‘Wij willen GMAQ voor onze opdrachtgevers.’

Bouw en Installatietechniek in Hoogeveen 1
Bouw en Installatietechniek in Hoogeveen 1

‘Door ons op locatie actief op te stellen en helder met onze opdrachtgever te communiceren, bereiken we de mooiste resultaten.’
Installateur Erwin vertelt over het plezier van zijn werk bij GMAQ.

 

Ben al ruim 30 jaar werkzaam in de installatietechniek.

Ooit ben ik begonnen als elektricien, en door allerlei werkzaamheden te doen en samenwerken met collega langzamer doorgestroomd tot allround monteur.

Heb cursussen en scholing gevolgd van o.a electro en monteursopleiding.

 

Ik hoorde dat in dit bedrijf personeel gezocht werd en ik heb met hier direct voor aangemeld.

Omdat het bedrijf kleinschalig is sprak mij dit enorm aan, omdat de lijnen binnen het bedrijf erg kort zijn. Dat werkt voor mij erg prettig.

Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de werkzaamheden met de collega`s,en samen een planning maakt en elkaar motiveert om oplossingsgericht de werkzaamheden te verrichten.

Ook wordt er van ons verwacht om zelf de klus te regelen en zo nodig de bestelling hiervan te doen.

Dit kleinschalige spreekt mij enorm aan, iedereen kent elkaar en weet en kent de kwaliteiten van elkaar dit werkt enorm plezierig!

In dit bedrijf wordt de zelfstandigheid van de werknemers, hoog in het vaandel gehouden en dat geeft veel voldoening in mijn werk.

Mijn passie ligt vooral bij het werken in instellingen, het contact met deze mensen vind ik erg leuk. Hier gaat het vooral om de verschillende klussen.

Hier wordt je vanaf het begin tot het eind meegenomen in het project.

De klus wordt aangenomen door ons bedrijf, Mijn collega`s ik nemen de werkzaamheden op, maken plan op het kantoor. Samen met het kantoor wordt de planning gemaakt.

En dan wordt het afgeleverd zoals de klant het wil hebben.

Klussen die we zelf niet kunnen huren we ZZP-ers of andere bedrijven in, we houden zelf de verantwoording hoe ze te werk gaan.

Dit geeft mij veel voldoening, als de klus gelukt is.

En vooral als het eindresultaat naar wens is van de klant, en deze tevreden is!

Het werken in dit bedrijf geeft mij veel voldoening en uitdagingen. En elke dag is anders.

Er is veel variatie in de werkzaamheden! Dat maakt het interessant.

‘Toen bij een bouwproject een boom gekapt moest worden, was het minste wat ik kon doen er een mooie tuinbank van maken.’
Marcel vertelt vol passie over zijn werk bij GMAQ.

GMAQ is een bedrijf met een heel open structuur dus niemand neemt een blad voor de mond en dat vind ik erg prettig.

Onder de collega s hangt ook een prettige sfeer en als het nodig is staan we voor elkaar klaar.

Het werk is best veelzijdig en er moeten vaak erg creatieve oplossingen worden gezocht en dat is altijd wel een uitdaging.

Het werken op de zorg locaties waar ik het meeste werk voor uitvoer is ook vaak erg gezellig en gaat altijd in goed overleg en met een geintje.

Op kantoor hangt ook een lekker en ontspannen sfeer

 

‘Toen bij een bouwproject een boom gekapt moest worden, was het minste wat ik kon doen er een mooie tuinbank van maken.’
Marcel vertelt vol passie over zijn werk bij GMAQ

Vacature

Binnen ons topteam in Hoogeveen is plaats voor jou:
Ben jij die zelfstandige en actieve ‘aanpakker’ die slimme oplossingen bedenkt, flexibel is en makkelijk schakelt in contact met onze opdrachtgevers? Wij drinken graag met jou een kop koffie op ons kantoor in Hoogeveen om te zien wat wij elkaar te bieden hebben. Bel ons en we gaan het beleven.
Bouw en Installatietechniek in Hoogeveen 1