Na 10 maanden van onvermoeibare inzet en grenzeloze toewijding is ons renovatie/verbouwingsproject in Oosterhesselen eindelijk voltooid!

En wat een project was het! Het oude restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan en is nu omgetoverd tot verschillende schitterende appartementen en een luxueus penthouse.

Onze uitvoerder Tonnie van den Berg vertelt ons; Ik kijk met veel plezier en trots terug op deze spannende en uitdagende periode. Met de volledige steun van ons team van experts en de vrijheid om creatieve oplossingen te bedenken, wisten wij het project soepel en zonder problemen te leiden.

We hebben geen enkel aspect van het renovatie- en verbouwingsproces over het hoofd gezien. Van het leggen van rioleringen tot het installeren van nieuwe kozijnen en warmtepompen, onze vakmensen hebben elk detail met uiterste precisie aangepakt. Zelfs de tuinen kregen een complete make-over als kers op de taart.

Het was een onvergetelijk avontuur, maar we zijn nog lang niet klaar. We staan alweer te popelen om onze volgende klussen aan te pakken en onze vaardigheden en expertise verder te verbeteren. Bij GMAQ ben je verzekerd van vakmanschap en toewijding.

Realisatie van 4 studio’s in een voormalig café

In opdracht van VNR vastgoed heeft GMAQ de transformatie en vitalisatie van 4 studio’s van circa 35m2 gerealiseerd in hartje centrum van Emmen tegen over de voormalige dierentuin.

De 4 studio’s appartementen zijn sinds begin dit jaar in gebruik genomen en zijn allen verhuurd.

Lees hier meer

Het pand getransformeerd naar 8 koop appartementen

In opdracht van LaLifra BV en Brigs Vastgoed heeft GMAQ het pand aan de Stationsstraat 15 in Gramsbergen getransformeerd naar 8 koop appartementen.

Lees hier meer.

Project for two
Project for three
Project for one
Project for three
Project for one
Project for two
Project for one
Project for two
Project for three